• image1
  • image2
  • image3
  • image4

Winkelvloer

Bent u op zoek naar een winkelvloer die mooi oogt, maar ook praktisch is ? Wellicht moet u dan eens verder rondneuzen op deze website. Goedkopegietvloer.nl biedt hoge kwaliteit winkelvloeren tegen aantrekkelijke prijzen. Deskundige vakmensen maken bijna alles mogelijk, van Multi colour combinaties tot het verwerken van uw bedrijfsloge in uw winkelvloer.


Een gietvloer is de meest perfecte winkelvloer

Naar ons idee is de perfecte winkelvloer een gietvloer. Dit soort vloeren bieden veel voordelen. Niet alleen kwa uiterlijk is de gietvloer een geschikte winkelvloer, hij is duurzaam, vloeistofdicht, anti-allergeen en geluiddempend. Allemaal kwaliteiten waar u als winkelier blij van wordt.

Winkelvloer: de hoogste kwaliteit voor een bodemprijs!

Wij werken niet met dure showrooms, het gaat immers om de kwaliteit van de professioneel opgeleide vakmensen en de materialen waarmee ze werken. Uiterlijk vertoon en overbodige poespas maken kosten onnodig hoog. Wij kunnen op onze manier kwaliteit leveren tegen een aantrekkelijke prijs. Wilt u een winkelvloer bekijken? Dan kan dat natuurlijk. Neemt u hiervoor geheel vrijblijvend contact met ons op. Een van onze tevreden winkeliers, bij u in de buurt, zal graag de door ons gelegde winkelvloer willen laten zien.


Onze vriendelijke medewerkers staan voor u klaar om u op een deskundige manier verder te helpen en u te voorzien van ieder gewenst advies.

Profiteer nu van zeer scherpe prijzen. Tijdelijke kortingen oplopend tot wel 25%. Goedkopegietvloer.nl biedt u ook grote kortingen voor gezamenlijke inkoop. Vraag een van onze adviseurs voor meer informatie.

Profiteer nu!

Neem contact met ons op

KANTOOR

Weerdestein 164, 1083 GL Amsterdam

Email : info@goedkopegietvloer.nl

Telefoon : 06 873 84 705