• image1
  • image2
  • image3
  • image4

Vloercoating

U kunt bij ons terecht voor een hoogwaardige vloercoating die qua kleurstelling volledig op uw interieur is af te stemmen. Vloercoating heeft veel dezelfde eigenschappen als een gietvloer. Er is alleen één groot verschil en dat is de prijs. De vloercoating is namelijk maar 1 mm dik en dus goedkoper.


Vloercoating: uw eigen kleuren en ontwerp

Het aanbrengen van een vloercoating is zo eenvoudig dat u het ook gewoon zelf kunt doen. Het verkeerd aanbrengen van de vloercoating is vrijwel uitgesloten. Een vloercoating is in principe een klein laagje kunststof die u over de bestaande vloer kan brengen. U kunt de dunne laag snel en eenvoudig opbrengen en daarbij rekening houden met een eigen ontwerp en/of unieke kleurencombinatie. Ga zelf aan de slag en binnen enkele uren veranderd ook uw vloer in een naadloze coatingvloer.

De vele voordelen van een vloercoating

Een vloercoating is naadloos en hierdoor net als iedere gietvloer, eenvoudig schoon te maken. De vloercoating is geluidwerend, multifunctioneel en anti-allergeen, dat laatste betekend dat allergie patiënten minder en/of geen irritatie zullen ervaren in een ruimte waar een vloercoating is verwerkt .


Meer weten over de mogelijkheden van een vloercoating?

Mocht u meer informatie willen ontvangen omtrent de vele mogelijkheden van een vloercoating, neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen u leuke ideeën en tips aan de hand doen én bieden u een aantrekkelijke prijs!

Profiteer nu van zeer scherpe prijzen. Tijdelijke kortingen oplopend tot wel 25%. Goedkopegietvloer.nl biedt u ook grote kortingen voor gezamenlijke inkoop. Vraag een van onze adviseurs voor meer informatie.

Profiteer nu!

Neem contact met ons op

KANTOOR

Weerdestein 164, 1083 GL Amsterdam

Email : info@goedkopegietvloer.nl

Telefoon : 06 873 84 705