• image1
  • image2
  • image3
  • image4

Kunststofvloer

Bent u op zoek naar een vloer die sterk en vloeistofdicht is? Dan is een kunststofvloer voor u de oplossing. Wanneer u een kunststofvloer bij ons bestelt, dan krijgt u de keuze uit alle kleuren van de regenboog. Wij garanderen de hoogste kwaliteit tegen een vriendelijk prijs.


Onze multifunctionele kunststofvloer

Een kunststofvloer werd over het algemeen gebruikt in de industrie, tegenwoordig worden de kunststofvloeren vaker door architecten verwerkt in woningprojecten. Vooral voor mensen die zo min mogelijk tijd aan onderhoud willen besteden maar toch houden van een strakke vloer is deze vloer ideaal. Mocht u te kampen hebben met llergieën ook dan is deze kunststofvloer perfect. Een kunststofvloer is namelijk antiallergeen, antistatisch, geluiddempend, vloeistofdicht, comfortabel en past in werkelijk bij ieder interieur.

Deze kunststofvloer kan gegoten worden naar uw eigen design

U kunt uw eigen patroon in de kunststofvloer ontwerpen/kiezen. Wanneer u uw bedrijfsvloer wilt vervangen kunt u bijvoorbeeld aan een bedrijfsloge in de vloer denken. Wanneer de vloer in een kinderkamer wordt vervangen door een kunststofvloer dan zou u het lievelingsdier van uw kind in de vloer kunnen opnemen. Veel is mogelijk!


Kunststofvloer: vergaande service, de hoogste kwaliteit voor een echte bodemprijs!

Omdat wij niet werken met dure showrooms, kunnen wij een kunststofvloer aanbieden tegen een sterk concurrerende prijs. Onze kunststofvloeren zijn altijd van de hoogste kwaliteiten onze service is vergaand. Mocht u op zoek zijn naar een kunststofvloer, lees dan verder op deze site. Wilt u meer specifieke informatie, neemt u dan contact op met onze medewerkers, wij denken graag met u mee.

Profiteer nu van zeer scherpe prijzen. Tijdelijke kortingen oplopend tot wel 25%. Goedkopegietvloer.nl biedt u ook grote kortingen voor gezamenlijke inkoop. Vraag een van onze adviseurs voor meer informatie.

Profiteer nu!

Neem contact met ons op

KANTOOR

Weerdestein 164, 1083 GL Amsterdam

Email : info@goedkopegietvloer.nl

Telefoon : 06 873 84 705