• image1
  • image2
  • image3
  • image4

Kantoorvloer

Wanneer u op zoek bent naar een topkwaliteit kantoorvloer bent u op deze site op de plek waar u een keuze kunt maken uit een breed assortiment. 3000 verschillende combinaties voor een naadloze slijtvaste kantoorvloer die óók uw bedrijfsruimte een stijlvolle moderne uitstraling geven.


Kantoorvloer naar eigen design

Wat is er niet leuker dan de bedrijf kleuren terug te laten komen in uw kantoorvloer. Een logo verwerkt in uw kantoorvloer zal ook de nodige aandacht trekken. Kortom, wanneer u bij ons een kantoorvloer besteld is bijna alles mogelijk. Maak uw eigen design of laat u door ons deskundige team adviseren.

Een zorgeloze kantoorvloer maakt geen overuren

De kantoorvloer die wij geheel naar uw wens zullen leveren is uiterst onderhoudsvriendelijk. Deze kunststof kantoorvloer is vloeistofdicht, stofafstotend en slijtvast. Hierdoor hebt u een geheel op uw interieur afgestemde vloer die jarenlang een prachtige uitstraling aan uw kantoor en bedrijf zal geven.

Goedkopegietvloer.nl levert kwaliteit zonder onnodige poespas

Ons bedrijf heeft een missie, goedkope kwaliteit vloeren leveren zonder poespas. Informeert u naar een kantoorvloer dan krijgt u van ons alle bruikbare service en duidelijke prijzen, zonder in de toekomst nieuwe kosten te creëren. U zult bij goedkopegietvloer.nl nooit voor onverwachte negatieve ontwikkelingen komen te staan bij de aanschaf een van onze vloeren. Daarnaast ontvangt u bij ons de meeste garanties.


Wilt u meer weten over onze kantoorvloer en hebt u vragen?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wanneer u een prijsindicatie wilt voor het aanbrengen van een kantoorvloer of andere vloeren, vraag onze medewerkers om een scherpe aanbieding voor u te maken. Service én kwaliteit hoeven dus niet duur te zijn!

Profiteer nu van zeer scherpe prijzen. Tijdelijke kortingen oplopend tot wel 25%. Goedkopegietvloer.nl biedt u ook grote kortingen voor gezamenlijke inkoop. Vraag een van onze adviseurs voor meer informatie.

Profiteer nu!

Neem contact met ons op

KANTOOR

Weerdestein 164, 1083 GL Amsterdam

Email : info@goedkopegietvloer.nl

Telefoon : 06 873 84 705