• image1
  • image2
  • image3
  • image4

Coatingvloer

Wij bieden met onze coatingvloer een snelle, eenvoudig te realiseren én goedkope oplossing. U kunt zelf uw saaie vloer binnen de kortste tijd veranderen in een moderne strakke functionele coatingvloer. Waar wacht u nog op?


Een coatingvloer biedt veel mogelijkheden

Wilt u het liefst uw nieuwe vloer aanpassen aan uw interieur dan kunt u bij ons een keuze maken uit een groot assortiment hoogwaardige vloercoatings die qua kleurstelling voor de mooiste resultaten kunnen zorgen. Een coatingvloer biedt de zelfde fantastische eigenschappen als een gietvloer. Maar met één groot verschil, en dat is de prijs.

Coatingvloer zelf aanbrengen?

Natuurlijk kunnen wij de coatingvloer voor u aanbrengen. Maar wanneer u een beetje handig bent kunt u het ook zelf. Wees eerlijk, het bespaart weer extra kosten. Een vloercoating aanbrengen is niet veel meer dan een klein laagje kunststof dat u over de bestaande vloer brengt. De laag van een vloercoating is maar 1 mm dik. U kunt uw eigen ontwerp maken en/of kleuren combineren. Probeert u het zelf. Binnen enkele uren is ook uw vloer veranderd in een naadloze coatingvloer.

Functionele eigenschappen van een Coatingvloer

Een vloercoating is naadloos, dus hygiënisch en eenvoudig in onderhoud. De vloer is geluiddempend, vloeistofdicht, stof stotend, anti-allergeen en wanneer nodig kan de vloer licht en/of zwaar belast worden. Daarnaast is de coatingvloer zeer comfortabel en aan te passen aan ieder interieur.


Meer informatie over een coatingvloer

Wilt u meer advies, extra informatie of bent u benieuwd naar onze scherp geprijsde coatingvloer? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij delen graag onze kennis en kunnen u leuke ideeën en tips aan de hand doen.

Profiteer nu van zeer scherpe prijzen. Tijdelijke kortingen oplopend tot wel 25%. Goedkopegietvloer.nl biedt u ook grote kortingen voor gezamenlijke inkoop. Vraag een van onze adviseurs voor meer informatie.

Profiteer nu!

Neem contact met ons op

KANTOOR

Weerdestein 164, 1083 GL Amsterdam

Email : info@goedkopegietvloer.nl

Telefoon : 06 873 84 705