• image1
  • image2
  • image3
  • image4

Bedrijfsvloer

Is uw bedrijfsvloer aan vervanging toe maar ziet u op tegen de hoge investering? Wij bieden dé oplossing. Een absoluut top kwaliteit bedrijfsvloer, die sterk is, een perfecte uitstraling biedt en eenvoudig is in het onderhoud. Deze eigenschappen zullen de doorslaggeven. Daarnaast is onze bedrijfsvloer aantrekkelijk geprijsd en dus zéér budget vriendelijk!


Bedrijfsvloer naar eigen design

Een bedrijfsvloer moet voldoen aan vele eisen. Onze bedrijfsvloeren zijn juist vanwege deze eisen bijna overal toepasbaar. Onze vloeren kunnen zwaarbelast worden, zijn vloeistofdicht en kunnen verwerkt worden in ruimtes waar uiterste hygiëne belangrijk is. Afhankelijk van deze en/of andere eisen waaraan uw bedrijfsvloer moet voldoen maakt u uw keuze uit ons ruime assortiment. Onze deskundige medewerkers denken met u mee en voorzien u van professioneel advies. Veel is mogelijk maar álles is bespreekbaar.

Wat is niet leuker dan de bedrijf kleuren terug te laten komen in uw bedrijfsvloer. Ook een logo verwerkt in uw bedrijfsvloer zal ook de nodige aandacht trekken.

Goedkopegietvloer.nl levert kwaliteit zonder onnodige poespas

Onze missie is, goedkope kwaliteit vloeren leveren zonder poespas. Informeert u naar een bedrijfsvloer dan krijgt u van ons alle bruikbare service en duidelijke prijzen, zonder in de toekomst nieuwe kosten te creëren. U zult bij goedkopegietvloer.nl nooit voor onverwachte negatieve ontwikkelingen komen te staan bij de aanschaf een van onze vloeren. Daarnaast ontvangt u bij ons de meeste garanties.


Wilt u meer weten over bedrijfsvloeren?

Voor een prijsindicatie van het aanleggen van een bedrijfsvloer, kunt u contact met ons op te nemen. Onze medewerkers geven u een scherpe aanbieding. Service én kwaliteit hoeven dus niet duur te zijn!

Profiteer nu van zeer scherpe prijzen. Tijdelijke kortingen oplopend tot wel 25%. Goedkopegietvloer.nl biedt u ook grote kortingen voor gezamenlijke inkoop. Vraag een van onze adviseurs voor meer informatie.

Profiteer nu!

Neem contact met ons op

KANTOOR

Weerdestein 164, 1083 GL Amsterdam

Email : info@goedkopegietvloer.nl

Telefoon : 06 873 84 705