• image1
  • image2
  • image3
  • image4

PU Gietvloer Deluxe

Bent u op zoek naar een gietvloer van goede kwaliteit? Dan is de PU gietvloer Deluxe de beste oplossing voor u. Dit is namelijk de 100% kleurvaste PU gietvloer van de hoogste kwaliteit en daar gaat u zeker van genieten. Steeds meer mensen maken de keuze voor een goede kwaliteitsvloer en dan maakt u met een gietvloer een goede keuze. Maar wat zijn nu de voordelen voor u? Het is belangrijk om te weten dat de PU gietvloer een opvolger is van de epoxy gietvloer, een perfecte verhouding van flexibiliteit en krasvastheid staan bij deze vloer centraal. Deze PU gietvloer is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen en ook voor huisdieren is deze vloer zeer geschikt.

De voordelen van de PU gietvloer Deluxe

U bent benieuwd naar de voordelen van de PU gietvloer Deluxe, logisch, u bent niet ver verwijderd van de aankoop van deze prachtige vloer. Deze vloeren voelen heerlijk warm aan en ook zijn ze erg zacht, met blote voeten door het huis lopen gaat u nu vast en zeker vaker doen. De PU gietvloer ziet er met de naadloze afwerking prachtig uit, daar kunt u zeker van zijn. Daarnaast is deze vloer ook eenvoudig te reinigen.

PU gietvloer Deluxe in alle mogelijke kleuren

Wist u dat de PU gietvloer Deluxe in alle kleuren geleverd kan worden? Ook is het goed voor u dat u weet dat deze vloer zeer geschikt is voor mensen met een huismijtallergie, dit is de beste basis voor het interieur. Bent u nu overgehaald om een PU gietvloer Deluxe aan te schaffen met 100% kleurvastheid van de hoogste kwaliteit? Laat u dan informeren over de mogelijkheden bij uw interieur en maakt u de keuze vandaag nog zodat u snel kunt genieten van deze prachtige vloer.

Wilt u als bedrijf of winkelier een gietvloer aanleggen? Wij bieden zeer aantrekkelijke kortingen op alle vloeren boven de 200 m2! Kortingen die kunnen oplopen van 10 tot 15% op de originele leveringsprijs.

Profiteer nu!

Neem contact met ons op

KANTOOR

Overtoom 477, 1054 LE Amsterdam

Email : info@goedkopegietvloer.nl

Telefoon : 020 - 846 36 94