• image1
  • image2
  • image3
  • image4

Pandomo

Heeft u interesse in de Pandomo wandafwerking? Deze keuze heeft u nu. Maar eerst wilt u meer weten over de Pandomo afwerking. Het is daarom belangrijk dat u te weten komt dat het voor de hele woning geschikt is. U kunt het zelfs in de keuken op de muren gebruiken. Pandomo is een product dat cementgebonden is, dit kan in veel kleuren worden gemaakt. Wist u trouwens ook dat het product geheel natuurlijk is en bestaat uit mineralen en natuurlijke kleurstoffen? De glanzende uitstraling bij Pandomo wordt veroorzaakt door wax dat gebruikt wordt als wandafwerking.

Alles is mogelijk met Pandomo

Het is heerlijk om te weten dat u met Pandomo alle kleuren kunt krijgen die u maar wenst. Het mooiste aan Pandomo is de glanzende afwerking en wanneer u bij woningen kijkt waar dat Pandomo is toegepast dan snapt u precies wat wij hiermee bedoelen en de kans is groot dat u daar dan ook gebruik van wilt maken. Ontdekt u daarom eens waar dat u de wanden opnieuw af wilt werken, wie weet ligt de oplossing nu wel voor u en vindt u Pandomo de beste keuze.

Kiest u ook voor Pandomo?

Als u meer wilt weten over Pandomo dan kunt u maar beter contact opnemen met ons. Wij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden en daarnaast geven wij u graag vrijblijvend advies over uw woning. Wij kunnen u per direct helpen aan meer informatie. Laat u het ons weten als u graag deze informatie ontvangt? Wij delen deze graag met u. Ook wanneer u direct een offerte wilt ontvangen helpen wij u graag en stellen wij deze met uiterste zorg voor u op. Ontdekt u daarom maar eens of dat Pandomo de keuze gaat worden voor de wandafwerking bij u in huis.

Wilt u als bedrijf of winkelier een gietvloer aanleggen? Wij bieden zeer aantrekkelijke kortingen op alle vloeren boven de 200 m2! Kortingen die kunnen oplopen van 10 tot 15% op de originele leveringsprijs.

Profiteer nu!

Neem contact met ons op

KANTOOR

Overtoom 477, 1054 LE Amsterdam

Email : info@goedkopegietvloer.nl

Telefoon : 020 - 846 36 94