• image1
  • image2
  • image3
  • image4

Over ons

Goedkope Gietvloer is een organisatie waar alleen gewerkt wordt met vakmensen. Deze vakmensen hebben al jarenlange ervaringen met gietvloeren. De kwaliteit staat hier voorop en dat kunt u als klant direct merken. Het aanbod aan gietvloeren is groot, u heeft namelijk de keuze uit meer dan 3000 kleuren en kleurcombinaties. Dit zorgt er voor dat u zeker een gietvloer kunt laten maken die aan uw wensen voldoet.

Een eigen gietvloer kiezen

Als u een eigen bedrijf heeft, een nieuw huis gaat kopen of een kantoorpand heeft gekocht, dan kunt u een nieuwe vloer noodzakelijk vinden. Een goedkope gietvloer kan de optie zijn voor u. Deze vloeren zijn namelijk toe te passen in alle woningen, bedrijven, kantoren maar ook in winkels. Dus zoekt u een passende vloer en weet u nog niet goed wat u moet doen? Overweegt u dan eens een gietvloer te kiezen.

Verschillende soorten gietvloeren

Onze vakmensen vertellen u graag welke gietvloeren er zijn. Er zijn namelijk verschillende soorten en de belangrijkste twee zijn op basis van polyurethaan of epoxy. Welke gietvloer het beste bij u past is afhankelijk van de ondergrond en de ruimte waarin de vloer gelegd moet worden. Wij adviseren u graag over de beste keuze voor uw ruimte. De twee soorten gietvloeren zijn prachtig, ze zijn naadloos, slijtvast en eenvoudig in het onderhoud. De kleuren en patronen kiest u nu helemaal zelf, laat u dus lekker gaan en profiteer van onze jarenlange ervaring en u heeft een prachtige nieuw vloer!

Jarenlang ervaring

De medewerkers van goedkope gietvloeren hebben al jarenlang ervaring in het vak. Wilt u deze vakmensen graag aan het werk zien? Dan kunt u een goedkope gietvloer bestellen en dan is hij binnenkort van u. De kosten zijn laag, u heeft al een vloer vanaf 45,- euro per m2 en met vijf jaar garantie!

Onze partners

Link toevoegen - Twimbo.nl
Link aanmelden - Kwerie.nl

Wilt u als bedrijf of winkelier een gietvloer aanleggen? Wij bieden zeer aantrekkelijke kortingen op alle vloeren boven de 200 m2! Kortingen die kunnen oplopen van 10 tot 15% op de originele leveringsprijs.

Profiteer nu!

Neem contact met ons op

KANTOOR

Overtoom 477, 1054 LE Amsterdam

Email : info@goedkopegietvloer.nl

Telefoon : 020 - 846 36 94