• image1
  • image2
  • image3
  • image4

Kwaliteit voor een Bodemprijs!

Als u op zoek bent naar een nieuwe vloer, dan doet u er goed aan om eens te kijken naar de gietvloer. Dit is een vloer van goede kwaliteit. Er zijn goedkope gietvloeren te koop waar u jarenlang veel wooncomfort aan kunt beleven, dit is dan ook zeker de moeite waard om te ervaren. Wij willen u graag op de hoogte houden van de mogelijkheden, daarom zit u hier ook goed bij goedkopegietvloer.nl. Hier vindt u namelijk gietvloeren welke zeer voordelig zijn geprijsd. Met deze keuze heeft u zeker een goede gietvloer in huis gehaald.

De mogelijkheden van de gietvloeren

Gietvloeren kunt u toepassen in de woonkamer, de keuken, de badkamer, de winkel, een kantoorruimte of in uw bedrijf. Kortom er zijn volop mogelijkheden met onze vloeren. Als u op zoek bent naar een nieuwe vloer dan is het de moeite waard dat u hier meer informatie over opvraagt en de mogelijkheden bekijkt. U kunt natuurlijk ook altijd vrijblijvend een offerte aanvragen zodat u weet wat de goedkope gietvloeren in uw geval precies kosten. Hierbij moet u wel vermelden om hoeveel m2 het gaat. U heeft bij ons de keuze uit meer dan 3000 kleuren en kleurcombinaties dus dat voordeel heeft u al binnen!

Wij zijn u graag van dienst!

Als u meer wilt weten over de gietvloeren dan is het goed dat u in contact komt met ons. Wij zijn u graag van dienst en helpen u graag bij het zoeken naar een passende vloer. Laat daarom uw wensen aan ons horen zodat wij met u aan de slag kunnen, wellicht heeft u al bepaalde wensen en ideeën en dan kijken wij graag met u mee. Adviseren doen wij ook dus u zit bij ons goed. Hopelijk mogen wij u binnenkort van dienst zijn bij het uitzoeken van een prachtige gietvloer. 

Wilt u als bedrijf of winkelier een gietvloer aanleggen? Wij bieden zeer aantrekkelijke kortingen op alle vloeren boven de 200 m2! Kortingen die kunnen oplopen van 10 tot 15% op de originele leveringsprijs.

Profiteer nu!

Neem contact met ons op

KANTOOR

Overtoom 477, 1054 LE Amsterdam

Email : info@goedkopegietvloer.nl

Telefoon : 020 - 846 36 94