• image1
  • image2
  • image3
  • image4

Kantoorvloer

Als u een eigen bedrijf heeft dan heeft u vaak ook een eigen kantoor waar u zit te werken. Misschien ontvangt u hier ook dagelijks klanten en dan wilt u graag dat de kantoorvloer er altijd netjes uit ziet. Het beste kunt u dan een gietvloer laten leggen. Deze vloeren zijn eenvoudig schoon te maken en een keer een dweil er overheen en de vloer is weer als nieuw. Bent u ook benieuwd naar andere voordelen van deze vloeren? Dan kunnen wij u deze vertellen, deze kantoorvloeren zijn namelijk ook vochtbestendig, onderhoudsvriendelijk, slijtvast, ze worden strak en naadloos neergelegd en ze zijn gemaakt van duurzaam materiaal. Dit zorgt er voor dat ze een lange levensduur hebben, deze wordt door ons ook gegarandeerd.

De mogelijkheden met de gietvloer als kantoorvloer

Er zijn volop mogelijk als u de gietvloer gaat kiezen als kantoorvloer. U heeft de keuze uit meer dan 3000 kleuren en kleurcombinaties, ook voor u zit er een passende kleur bij. Wist u dat de gietvloer ook brandveilig is en dat u hier ook vloerverwarming onder kunt leggen? Dit zou voor u de doorslag kunnen zijn om voor de gietvloer als kantoorvloer te kiezen.

Welke kantoorvloer gaat het worden?

Bent u ook benieuwd welke kantoorvloer het beste bij u past? Dan kunt u hier nu vrijblijvend een offerte aanvragen en ons natuurlijk om advies vragen. Wij helpen u namelijk graag bij het zoeken naar de juiste gietvloer. U kunt hier kiezen uit meer dan 3000 kleuren en kleurcombinaties. Ook daarmee kunnen wij u helpen wanneer u de rest van het interieur al in orde heeft. Wilt u graag van te voren de prijzen weten? Dan vraagt u hier toch een offerte aan voor uw gietvloer, deze vloeren zijn er al vanaf 45 euro per m2.

Wilt u als bedrijf of winkelier een gietvloer aanleggen? Wij bieden zeer aantrekkelijke kortingen op alle vloeren boven de 200 m2! Kortingen die kunnen oplopen van 10 tot 15% op de originele leveringsprijs.

Profiteer nu!

Neem contact met ons op

KANTOOR

Overtoom 477, 1054 LE Amsterdam

Email : info@goedkopegietvloer.nl

Telefoon : 020 - 846 36 94