• image1
  • image2
  • image3
  • image4

Gietvloeren

Steeds meer mensen hebben te maken met allergieën, dan zit er maar een oplossing bij, overstappen naar de gietvloeren. Het grote voordeel van deze vloeren is dat u daarmee namelijk geen last heeft van allergieën. Maar dat is niet het enige, deze vloeren zorgen ook voor eenvoudig onderhoud en ze zijn erg flexibel aan te brengen over iedere bestaande vloer heen. Dus heeft u nu tegels liggen, geen probleem, breken is niet nodig want de gietvloeren worden er overheen aangebracht. Maakt u zich zorgen over de kleuren? Ook dat is niet nodig want de gietvloeren kunnen in alle kleuren geleverd worden. U heeft de keuze uit meer dan 3000 kleuren en kleurcombinaties dus wat wilt u nog meer?
 

Verschillende soorten gietvloeren


Er zijn verschillende soorten gietvloeren waar u uit kunt kiezen, welke het beste bij u past kan een adviseur u vertellen. Maar u kunt er zelf ook achter komen door er meer over te lezen. Een ding is zeker en dat is dat alle gietvloeren overal gelegd kunnen worden. In uw woonkamer of in uw bedrijfsruimte zorgt de gietvloer voor een prachtige uitstraling en het is echt een trend van dit momentwaar u in mee kunt gaan.

De prijzen van de gietvloeren

Bent u benieuwd naar de prijzen van de gietvloeren? Dan kunnen wij u al het een en ander vertellen. De kleurechte PU gietvloer kunt u namelijk krijgen voor een prijs vanaf 45 euro per m2 en dan krijgt u ook nog eens vijf jaar garantie. Ziet u dat wel zitten en heeft u ook zin om deze gietvloeren eens nader te bekijken? Bekijkt u dan ons aanbod zodat u ook kunt ontdekken hoeveel mooie kleuren er mogelijk zijn. Uw woonkamer of bedrijfsruimte gaat met een mooie vloer helemaal veranderen in een stoere en trendy ruimte, zo kunt u de gasten of klanten weer netjes ontvangen!  
 

Wilt u als bedrijf of winkelier een gietvloer aanleggen? Wij bieden zeer aantrekkelijke kortingen op alle vloeren boven de 200 m2! Kortingen die kunnen oplopen van 10 tot 15% op de originele leveringsprijs.

Profiteer nu!

Neem contact met ons op

KANTOOR

Overtoom 477, 1054 LE Amsterdam

Email : info@goedkopegietvloer.nl

Telefoon : 020 - 846 36 94