• image1
  • image2
  • image3
  • image4

PU Gietvloer

Bent u al bekend met de PU gietvloer? Een polyurethaan gietvloer is een vloer die overal gegoten kan worden. Het is een comfortabele vloer, hij is flexibel en voelt zeer zacht aan. Het is een genot om met je blote voeten op een PU gietvloer te lopen. U heeft geluk, want op dit moment bieden wij onze hoogwaardige kwaliteit PU gietvloer (en) aan voor zeer aantrekkelijke prijs.


Pu gietvloer multifunctioneel en eenvoudig in onderhoud

De PU gietvloer is tegenwoordig een veel gebruikte en populaire vloer. De PU vloer beschikt over een aantal zeer aantrekkelijke eigenschappen. Een voorbeeld, vanwege de vochtdichtheid van de PU gietvloer kan deze ook uitstekend in uw keuken en badkamer worden gebruikt. De ruimtes zullen zonder veel moeite hygiënisch blijven en glijpartijen behoren tot de verleden tijd.

De PU gietvloer is antiallergeen wat betekent dat de PU gietvloer ideaal is voor mensen die last hebben van allergieën. Als u al een houten vloer heeft liggen, dan kunt u simpel de PU gietvloer er overheen laten leggen.

Pu gietvloer geheel afgestemd op uw persoonlijke wensen

Bij ons bedrijf heeft u de keuze uit 3000 verschillende kleuren en kleurcombinaties. Hierdoor kunt u uw Pu gietvloer helemaal aan uw interieur laten aanpassen. Onze designers vinden het leuk om met u mee te denken en zullen u bijstaan met deskundig advies.


Wilt u meer weten over de mogelijkheden

Neem even de moeite om contact met ons op te nemen, wij helpen u graag verder. Geheel vrijblijvend delen wij onze kennis in de hoop u een stapje verder te helpen.

Profiteer nu van zeer scherpe prijzen. Tijdelijke kortingen oplopend tot wel 25%. Goedkopegietvloer.nl biedt u ook grote kortingen voor gezamenlijke inkoop. Vraag een van onze adviseurs voor meer informatie.

Profiteer nu!

Neem contact met ons op

KANTOOR

Weerdestein 164, 1083 GL Amsterdam

Email : info@goedkopegietvloer.nl

Telefoon : 06 873 84 705