• image1
  • image2
  • image3
  • image4

Beton Cire

Heeft u interesse in de Beton Cire afwerking? Dit is zeer geschikt voor een badkamer. Er zit namelijk kunsthars in waardoor de Beton Cire flexibeler is gemaakt. Echter is het voor nog meerdere aspecten een goede keuze, u kunt hierbij denken aan aanrechtbladen en bijvoorbeeld aan de wand achter de keuken. U kunt het uiteraard ook gebruiken als decoratie in een woonkamer of een slaapkamer maar dan op de wand.

Verschillende kleuren met Beton Cire

Beton Cire zorgt niet alleen voor een mooie uitstraling, het is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. Als u voor goede kwaliteit gaat, dan gaat u voor Beton Cire. Het geeft uw kamers namelijk een geheel nieuw aanzicht. Bent u ook benieuwd hoe dat er bij u uit komt te zien? Dan adviseren wij u graag in de kleuren en de mogelijkheden voor uw woning. Of dat nu over de woonkamer, de slaapkamer of de badkamer gaat, wij geven u graag een vrijblijvend advies en dan kunt u kijken wat u er mee gaat doen. Als u interesse heeft na ons advies dan staan wij graag voor u klaar om uw woning te voorzien van Beton Cire. U heeft nu tevens de mogelijkheid om te kiezen voor Beton Cire in uw keuken, ook dan is het mogelijk om verschillende kleuren te kiezen, heeft u al nagedacht welke kleuren dat gaan worden?

Beton Cire geeft uitstraling

U weet het misschien al, Beton Cire geeft een echte fraaie uitstraling. Het zorgt namelijk voor een echte betonlook uitstraling en deze is geheel naadloos. Er zijn verschillende kleuren mogelijk, wenst u daar ook meer informatie over? Dan kunt u natuurlijk altijd met ons in contact komen om de mogelijkheden te bespreken en dan bekijken wij graag voor u wat we voor u kunnen betekenen.

Wilt u als bedrijf of winkelier een gietvloer aanleggen? Wij bieden zeer aantrekkelijke kortingen op alle vloeren boven de 200 m2! Kortingen die kunnen oplopen van 10 tot 15% op de originele leveringsprijs.

Profiteer nu!

Neem contact met ons op

KANTOOR

Overtoom 477, 1054 LE Amsterdam

Email : info@goedkopegietvloer.nl

Telefoon : 020 - 846 36 94