• image1
  • image2
  • image3
  • image4

Betaalbare gietvloer: waar moet ik op letten?

Een betaalbare gietvloer laten leggen? Een goede gietvloer hoeft niet duur te zijn, mits u goed weet waar u op dient te letten. U kunt een A-merk gietvloer laten leggen voor een scherpe prijs, bijvoorbeeld door goed na te denken over de kleur die u wenst en u te laten adviseren over de te gebruiken materialen. Wist u bijvoorbeeld dat de 100% kleurvaste alifatische polyurethaan gietvloeren 5 jaar garantie bieden en daarmee zorgen voor uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs? U kunt rekenen op een betaalbare gietvloer, die uitstekend voldoet aan uw wensen met betrekking tot de kwaliteit.

Assortiment aan kleuren

U kunt een betaalbare gietvloer laten leggen in iedere kleur die u wenst, een specialist die u daarvoor een hogere prijs berekent is daar niet eerlijk over. U heeft standaard de keuze uit meer dan 3.000 verschillende kleuren, waarmee u uiteraard ook combinaties kunt maken. Een betaalbare gietvloer hoeft niet meer te kosten dan €45 per vierkante meter, zodat u op een voordelige manier gebruik kunt maken van de best mogelijke materialen.

Betaalbare gietvloer van goede kwaliteit

Uiteraard dient de betaalbare gietvloer goed van kwaliteit te zijn. U kunt het best gebruik maken van een kleurechte PU gietvloer. Zorg er in ieder geval voor dat de specialist is aangesloten bij de NOA, VCA en het Bedrijfsschap Afbouw. U weet op die manier zeker dat de specialist goede kwaliteit levert en u heeft bovendien de garantie dat het werk netjes wordt afgemaakt zodra daarmee begonnen is. Het helpt u te zorgen voor een betaalbare gietvloer, die aan de andere kant goed is van kwaliteit en wat dat betreft zal voldoen aan uw specifieke wensen.

Afwerking van de gietvloer

Tenslotte is het van groot belang om de betaalbare gietvloer op de juiste manier af te laten werken. De juiste afwerking van de gietvloer zorgt er namelijk niet alleen voor dat deze er netjes uit komt te zien, er ontstaat bovendien een slijtvaste toplaag. Dit betekent dat de vloer z’n mooie uitstraling lange tijd zal behouden, zodat u een duurzame keuze maakt. Op die manier kunt u zorgen voor een betaalbare gietvloer, zonder dat u aan de andere kant hoeft in te leveren aan kwaliteit.

Wilt u als bedrijf of winkelier een gietvloer aanleggen? Wij bieden zeer aantrekkelijke kortingen op alle vloeren boven de 200 m2! Kortingen die kunnen oplopen van 10 tot 15% op de originele leveringsprijs.

Profiteer nu!

Neem contact met ons op

KANTOOR

Overtoom 477, 1054 LE Amsterdam

Email : info@goedkopegietvloer.nl

Telefoon : 020 - 846 36 94