• image1
  • image2
  • image3
  • image4

Winkelvloeren

Wilt u de winkelvloeren ook goed schoon kunnen houden? Dan zit er maar een ding op en dat is kiezen voor onze gietvloeren. Deze vloeren zijn goed schoon te houden en daarnaast hebben ze ook weinig onderhoud nodig. Spreekt dat u ook aan? Dan is het belangrijk u ook nog te vertellen dat het duurzaam materiaal is waar de vloeren van worden gemaakt. Ze zijn slijtvast en ze zijn vochtbestendig. Wist u ook dat de gietvloeren naadloos en strak zijn? Dit zorgt er voor dat ze prachtig ogen wanneer uw klanten de winkel binnenkomen en reken er maar op dat zij er van genieten als zij over deze vloer mogen lopen.

De voordelen van de gietvloeren in de winkel

U wilt dat de klanten stralen wanneer zij over uw gietvloer lopen, zij mogen genieten en u zorgt er voor dat de vloer altijd netjes is. Daar heeft u niet zoveel voor nodig, want u kunt deze vloer eenvoudig met een dweil en vloerwisser schoonmaken en de vloer ziet er weer stralend uit. Dit is dan ook het grote voordeel voor een gietvloer als winkelvloer.De vloer zorgt voor een strak design en daar houden de mensen wel van.

Koop hier uw winkelvoeren

Wij willen u graag helpen bij het uitzoeken van goede winkelvloeren. Bij ons kunt u al een vloer uitkiezen voor een prijs vanaf 45 euro per m2. Daarbij krijgt u ook vijf jaar garantie en heeft u de keuze uit meer dan 3000 kleuren en kleurcombinaties. Is dat voor u voldoende? Dan wordt het tijd dat u in contact komt met ons. U kunt hier nu vrijblijvend een offerte aanvragen en dan leggen wij u graag alle mogelijkheden voor wat betreft de gietvloer als winkelvloer. Maakt u daarom nu een keuze uit de kleuren, dan zorgen wij voor een offerte op maat.
 

Wilt u als bedrijf of winkelier een gietvloer aanleggen? Wij bieden zeer aantrekkelijke kortingen op alle vloeren boven de 200 m2! Kortingen die kunnen oplopen van 10 tot 15% op de originele leveringsprijs.

Profiteer nu!

Neem contact met ons op

KANTOOR

Overtoom 477, 1054 LE Amsterdam

Email : info@goedkopegietvloer.nl

Telefoon : 020 - 846 36 94