• image1
  • image2
  • image3
  • image4

Winkelvloer

In de winkel dient een goede vloer te liggen die er tegen kan dat er veel op gelopen kan worden. Maar welke vloeren kunnen hier beter tegen dan de gietvloeren? Er zijn geen betere vloeren welke ook nog eens mooi ogen, u wilt natuurlijk dat mensen naar uw winkel komen omdat alles er op het eerste oog netjes en verzorgd uit ziet, maar voor uzelf wilt u dat dit ook enige tijd zo blijft. Als u een investering in een vloer gaat doen dan weet u dat dit een flinke investering gaat zijn, maar hoe weet u nu hoelang de levensduur is? Wij kunnen een lange levensduur garanderen bij een goede gietvloer als winkelvloer. U heeft hierbij de keuze uit meer dan 3000 kleuren en kleurcombinaties dus wat wilt u nog meer?

De gietvloer als winkelvloer

Als u aan het winkelen bent dan loopt u regelmatig over een gietvloer. Misschien wist u niet dat deze vloer zo heette, maar het loopt lekker nietwaar? U kunt deze vloer overal laten leggen waar u maar wilt dus ook in de winkel. Als u deze keuze maakt dan zorgt dat er voor dat u vooreen duurzame en sterke vloer heeft gekozen.

Kies hier uw winkelvloer

Heeft u al een keuze kunnen maken welke kleur gietvloer het gaat worden? U kunt dan hier een vrijblijvende offerte aanvragen zodat wij u de mogelijkheden voor kunnen leggen. Wij zorgen er graag voor dat u goede kwaliteitsvloeren krijgt en dat wordt hier meteen geregeld. Er wordt alleen gewerkt met A kwaliteit en zeker weten dat u daar geen spijt van gaat krijgen. De beste vloeren worden namelijk in korte tijd geleverd voor een zeer scherpe prijs. U krijgt ook vijf jaar garantie op onze vloeren, dus wat wilt u nog meer? Vraagt u daarom nu een offerte aan zodat u binnenkort een keuze kunt maken.

Wilt u als bedrijf of winkelier een gietvloer aanleggen? Wij bieden zeer aantrekkelijke kortingen op alle vloeren boven de 200 m2! Kortingen die kunnen oplopen van 10 tot 15% op de originele leveringsprijs.

Profiteer nu!

Neem contact met ons op

KANTOOR

Overtoom 477, 1054 LE Amsterdam

Email : info@goedkopegietvloer.nl

Telefoon : 020 - 846 36 94