• image1
  • image2
  • image3
  • image4

Vloerverwarming

Wist u dat bij gietvloeren de vloerverwarming gewoon mogelijk is? Er wordt vaak gedacht dat wanneer er voor een gietvloer gekozen wordt er geen vloerverwarming geplaatst kan worden, maar integendeel. Dit kan namelijk erg goed. Naast dat er gekozen kan worden voor vloerverwarming bij de gietvloer zijn er nog meer voordelen. Er kan namelijk ook gekozen worden voor deze vloer omdat het een anti allergische functie heeft. Bent u allergisch voor huisstofmijt? Dan kunt u deze vloer eens proberen, u heeft dan namelijk in huis veel minder last van uw allergie. Ook is het voordeel van deze vloer dat hij brandveilig is.

Vloerverwarming bij de gietvloeren

Nu u weet dat een vloerverwarming mogelijk is bij een gietvloer kan het zijn dat dit uw keuze eenvoudiger maakt. Als u nu een vloer heeft liggen met vloerverwarming en u wilt deze vloer graag vervangen dan is de gietvloer een goede keuze. U kunt dan namelijk de vloer en de vloerverwarming laten liggen en genieten van de voordelen van de gietvloer. Hierbij heeft u de keuze uit meer dan 3000 kleuren en kleurcombinaties. U heeft dus even de tijd nodig om alle kleuren goed te bekijken en een keuze te maken welke bij uw interieur het mooiste oogt.

Offerte aanvragen voor vloerverwarming en gietvloeren

Bent u er uit en wilt u graag een gietvloer aanschaffen? Laat uw vloerverwarming dan liggen want de gietvloeren kunnen over de andere vloeren heen worden gelegd. U kunt daarom nu hier uw offerte aanvragen, dit is geheel vrijblijvend. We laten u graag weten wat de kosten voor u zijn als u een keuze maakt voor de gietvloeren en dan kunt u een keuze maken of dat het leggen van de vloer doorgaat. Wij werken alleen met vakmensen dus de kwaliteit is zeker gewaarborgd en u heeft ook nog eens vijf jaar garantie op onze vloeren!

Wilt u als bedrijf of winkelier een gietvloer aanleggen? Wij bieden zeer aantrekkelijke kortingen op alle vloeren boven de 200 m2! Kortingen die kunnen oplopen van 10 tot 15% op de originele leveringsprijs.

Profiteer nu!

Neem contact met ons op

KANTOOR

Overtoom 477, 1054 LE Amsterdam

Email : info@goedkopegietvloer.nl

Telefoon : 020 - 846 36 94