• image1
  • image2
  • image3
  • image4

Vloercoating

Kent u de term vloercoating? Er kan ook wel eens gesproken worden over vloercoatings. Het gaat er om dat er een dun laagje verf wordt aangebracht op een speciale ondergrond. Het aanbrengen van de verf wordt dan gedaan met een borstel of een vachtroller. Het is dan belangrijk dat u weet dat de coating een beschermende en of een decoratieve functie heeft. Het wordt vaak toegepast bij garages of bij bedrijven. Er kan altijd gekozen worden voor vloercoating, het is echter wel belangrijk dat de ondergrond vetvrij, stofvrij en egaal is. Er kan gezegd worden dat er eigenlijk twee soorten vloercoating bestaan, er is namelijk epoxy en PUR coating.

De voordelen van vloercoating

Er zijn een aantal redenen dat er steeds vaker voor vloercoating gekozen wordt. Het eerste voordeel is voor u het onderhoudsgemak. Het grote voordeel hierbij is dat er een gesloten structuur is, dat zorgt er voor dat de vloeren geen vuil op kunnen nemen. Deze zijn ook eenvoudig schoon te maken met bijvoorbeeld een dweil. Eens in de zoveel tijd wordt er vaak gebruik gemaakt van een boenmachine, maar dat is niet noodzakelijk. Een vloercoating is daarnaast ook slijtvast en erg sterk. Ook wanneer er chemische aanslag is, dan is de vloer sterk. De vloeren zijn naadloos en dat kan voor u een groot voordeel zijn, het werk wordt netjes opgeleverd.

Het verschil met de gietvloer

Er is een verschil tussen een vloercoating en een gietvloer, er wordt dan gekeken naar de laagdikte. Deze dikte is namelijk bij de coatingvloeren een stuk dunner. Dit houdt in dat het ook iets voordeliger isvoor u. Daarnaast kunnen de gietvloeren ook worden gegoten op een oneffen ondervloer. De gietvloer heeft dus een aantal extra voordelen, vraagt u daarom nu uw offerte aan zodat u uw mogelijkheden kunt bekijken en vergelijken.

Wilt u als bedrijf of winkelier een gietvloer aanleggen? Wij bieden zeer aantrekkelijke kortingen op alle vloeren boven de 200 m2! Kortingen die kunnen oplopen van 10 tot 15% op de originele leveringsprijs.

Profiteer nu!

Neem contact met ons op

KANTOOR

Overtoom 477, 1054 LE Amsterdam

Email : info@goedkopegietvloer.nl

Telefoon : 020 - 846 36 94