• image1
  • image2
  • image3
  • image4

PU Gietvloeren

In deze tijd wordt er steeds vaker gekozen voor de PU gietvloeren. Zeker in nieuwbouwwoningen zijn de PU gietvloeren niet meer weg te denken. Dit komt door de vele voordelen, ze kunnen namelijk eenvoudig over andere vloeren heen worden geplaatst en ze worden strak en naadloos geplaatst. Deze vloeren zijn daarnaast ook onderhoudsvriendelijk en eenvoudig schoon te houden. U kunt deze vloer zelfs in de badkamer laten plaatsen, hij is namelijk vochtbestendig. Ook voor andere ruimtes kan de PU gietvloer gekozen worden, zoals een winkel, een woning of een bedrijfsruimte.

De mogelijkheden van de PU gietvloeren

Er zijn volop mogelijkheden wanneer u voor de PU gietvloeren gaat kiezen. Om te beginnen zijn deze vloeren erg flexibel en ze voelen zeer zacht aan. U kunt lekker op blote voeten rond gaan lopen en u vindt het heerlijk. Mocht u nu een houten vloer hebben liggen dan kunt u deze PU gietvloer er overheen laten leggen, ook wanneer u graag vloerverwarming wilt dan kunt u nu deze keuze maken en het laten combineren. Deze PU gietvloeren kunnen zowel in oudere als in nieuwe woningen worden aangebracht. Steeds meer nieuwbouwwoningen laten de PU gietvloeren zien, mensen ontdekken de voordelen en zien de kwaliteit welke uitermate geschikt is voor gezinnen met jonge kinderen en mensen met bijvoorbeeld een allergie.

De prijzen van de PU gietvloeren

Kent u de PU gietvloer prijzen al? Deze zijn voor u natuurlijk van belang als u interesse heeft. U kunt een kleurechte PU gietvloer al aanschaffen vanaf 45 euro per m2 en dan heeft u bij ons ook vijf jaar garantie. Een ander voordeel is dat u hierbij de keuze heeft uit meer dan 3000 kleuren en kleurcombinaties, maakt u daar daarom maar snel gebruik van zodat u binnenkort kunt genieten van de PU gietvloeren.

Wilt u als bedrijf of winkelier een gietvloer aanleggen? Wij bieden zeer aantrekkelijke kortingen op alle vloeren boven de 200 m2! Kortingen die kunnen oplopen van 10 tot 15% op de originele leveringsprijs.

Profiteer nu!

Neem contact met ons op

KANTOOR

Overtoom 477, 1054 LE Amsterdam

Email : info@goedkopegietvloer.nl

Telefoon : 020 - 846 36 94