• image1
  • image2
  • image3
  • image4

PU Gietvloer Betonlook

Kent u de mogelijkheden al van een PU gietvloer betonlook? Dan wordt het tijd dat u daar eens wat meer over te weten komt. U weet als geen ander dat beton vloeren veelal in de bouw voorkomen. Als u voor beton vloeren gaat kiezen als vloerafwerking dan worden dit ook wel gietvloeren genoemd. Het is belangrijk dat u weet dat deze vloeren gemaakt worden van kunststof. Deze vloeren lijken erg veel op betonvloeren, dit komt omdat ze uitgevoerd zijn in grijstinten. Het grote voordeel van de PU gietvloer betonlook is dat deze naadloos zijn en dus uit één geheel bestaan.

Een echte trend de PU gietvloer betonlook

De goede eigenschappen van de PU gietvloer betonlook zorgen er voor dat steeds meer mensen deze keuze maken. Overweegt u het ook? Dan kunt u deze rustige basis kiezen voor uw interieur. Dit kan voor uw woning, maar ook voor een bedrijfsruimte of voor de winkel. Het is belangrijk dat u goed na gaat denken over de kleuren, maar ook over de vele voordelen die u heeft wanneer u voor deze vloeren gaat kiezen. De kwaliteit is zeker goed wanneer u bij ons gaat kiezen voor de PU gietvloer betonlook. Kijkt u maar eens goed om u heen, als u goed kijkt ziet u dat er veel mensen al gebruik maken van deze gietvloer, vindt u hem ook zo fijn om op te lopen?

De prijzen van de PU gietvloer betonlook

Bent u benieuwd naar de prijzen van de PU gietvloer betonlook? Dan kunnen wij u verrassen want wij hebben vloeren welke zeer scherp geprijsd zijn. Onze vloeren zijn al beschikbaar vanaf 45 euro per m2. Dit is voor u natuurlijk ook een koopje! Kiest u daarom ook voor de goedkope gietvloeren die u hier worden aangeboden, u heeft hier namelijk ook nog eens vijf jaar garantie!

Wilt u als bedrijf of winkelier een gietvloer aanleggen? Wij bieden zeer aantrekkelijke kortingen op alle vloeren boven de 200 m2! Kortingen die kunnen oplopen van 10 tot 15% op de originele leveringsprijs.

Profiteer nu!

Neem contact met ons op

KANTOOR

Overtoom 477, 1054 LE Amsterdam

Email : info@goedkopegietvloer.nl

Telefoon : 020 - 846 36 94