• image1
  • image2
  • image3
  • image4

PU Gietvloer

De PU gietvloer wordt voluit ook wel poly-urethaan gietvloer genoemd. Het grote voordeel van deze vloer is dat hij erg flexibel is en ook zacht aanvoelt. U kunt dus vanaf nu heerlijk op blote voeten door het huis wandelen. Heeft u momenteel een houten vloer liggen en wilt u graag een nieuwe vloer? Dan is deze PU gietvloer een zeer goede keuze want deze kan prima over de houten vloer heen worden gelegd. Ook wanneer u vloerverwarming wilt is dat geen probleem en kan dit bij u aan worden gelegd. Steeds meer mensen die een nieuwbouwwoning hebben kiezen voor een PU gietvloer, deze is namelijk van zeer goede kwaliteit.

Waarom de PU gietvloer?

U weet nu wat de mogelijkheden zijn met de PU gietvloer, is dat voor u reden genoeg om hier voor te kiezen of wilt u nog meer weten? Als u bij ons gebruik gaat maken van een PU gietvloer dan krijgt u vijf jaar garantie en is de prijs er al vanaf 45 euro per m2. Dit is voor u natuurlijk moeilijk te geloven, maar het is toch de waarheid. Wij werken namelijk niet met dure showrooms en daarom kunnen wij u deze scherpe prijs bieden.

De kwaliteit van de PU gietvloer

De kwaliteit van de PU gietvloer is van groot belang. Daar staan wij net als u bij stil. Daarom werken wij alleen maar met vakmensen die al jarenlang ervaring hebben en zij komen deze vloer dan graag bij u leggen. Mocht u nu toch nog vragen hebben, dan kunt u deze natuurlijk altijd aan ons laten weten en dan zorgen wij dat deze zo snel mogelijk beantwoord worden. Ook wanneer u een offerte wilt kunt u deze hier aanvragen. Wij hopen dat wij u snel te woord mogen staan en kunnen helpen met het uitkiezen van een mooie PU gietvloer.

Wilt u als bedrijf of winkelier een gietvloer aanleggen? Wij bieden zeer aantrekkelijke kortingen op alle vloeren boven de 200 m2! Kortingen die kunnen oplopen van 10 tot 15% op de originele leveringsprijs.

Profiteer nu!

Neem contact met ons op

KANTOOR

Overtoom 477, 1054 LE Amsterdam

Email : info@goedkopegietvloer.nl

Telefoon : 020 - 846 36 94