• image1
  • image2
  • image3
  • image4

Kunststofvloeren

Wilt u graag een vloer welke vloeistofdicht is en erg sterk is? Dan zit u goed wanneer u voor een kunststof gietvloer gaat kiezen. Deze vloeren worden gemaakt van epoxy of van polyurethaan. De hoogste kwaliteit staat bij deze vloeren centraal dus reden genoeg om hier voor te kiezen. Of dat het nu over een oude of een nieuwe woning gaat, deze vloeren kunnen overal geplaatst worden en daar kunt u zeker uw voordeel mee doen! Denkt u daarom maar eens goed na welke kleur kunststofvloer u graag in uw woning zou willen hebben, binnenkort wordt het gerealiseerd.

Waarom kiezen voor kunststof gietvloeren?

De kunststof gietvloeren geven u een groot aantal voordelen. Deze vloeren laten namelijk geen vloeistof door. Ze zijn erg sterk en u kunt ze laten maken in verschillende kleuren. U heeft bij ons de keuze uit meer dan 3000 kleuren en kleurcombinaties.Voor ieder interieur is er daarom een passende vloer te maken. Deze vloeren kunnen in verschillende ruimtes worden geplaatst, of dat nu een bedrijfsruimte, een winkel of een woning is, het maakt ons niet uit! Wij zorgen er voor dat de gietvloer netjes wordt geplaatst zodat u van het mooiste resultaat kunt genieten.

Volop keuze als het gaat om kunststofvloeren

Hier bent u aan het goede adres als het gaat over kunststofvloeren. Maakt u daarom nu uw keuze bij ons en wij zorgen er voor dat u vijf jaar garantie krijgt. Onze prijzen zijn er al vanaf 45 euro per m2. U vraagt zich misschien af waarom deze lage prijzen, maar dit komt omdat wij niet werken met dure showrooms. Daarom kunnen wij de vloeren u zo goedkoop aanbieden en daar kunt u nu van profiteren. Ervaart u daarom nu snel de voordelen van de kunststofvloeren en vraagt u hier een offerte aan zodat u weet wat de kosten voor u zijn.

Wilt u als bedrijf of winkelier een gietvloer aanleggen? Wij bieden zeer aantrekkelijke kortingen op alle vloeren boven de 200 m2! Kortingen die kunnen oplopen van 10 tot 15% op de originele leveringsprijs.

Profiteer nu!

Neem contact met ons op

KANTOOR

Overtoom 477, 1054 LE Amsterdam

Email : info@goedkopegietvloer.nl

Telefoon : 020 - 846 36 94