• image1
  • image2
  • image3
  • image4

Kunststofvloer

De kunststofvloer wordt gemaakt van epoxy of van polyurethaan. Sinds de jaren zestig worden deze vloeren steeds vaker gekozen. Bij de interieur architecten komen ze steeds meer onder de aandacht en zo ook bij de particulieren. Heeft u er al ervaring mee op gedaan? Het is tijd dat u gaat kijken wat de kunststofvloer bij u teweeg kan brengen.

Voordelen van kunststofvloer

Het grote voordeel van een kunststofvloer is dat deze vloeistofdicht is. Daarnaast is deze ook erg sterk en kunt u deze vloer in veel verschillende kleuren laten maken. U kunt het zien als een gietvloer op maat. Uiteraard zijn er ook enorme kwaliteitsverschillen tussen de kunststof gietvloeren, maar bij ons weet u zeker dat de kwaliteit goed is. Er zijn echter wel verschillen in de dikte, de zuiverheid en natuurlijk niet te vergeten de mengverhoudingen. Bent u ook benieuwd of dat uw woning geschikt is voor een kunststofvloer en wilt u graag meer informatie? Dan kunt u hier vrijblijvend een offerte aanvragen en de mogelijkheden voor uw woning bekijken.

Kiest u nu voor een kunststofvloer?

Het is mogelijk dat u nu overgehaald bent om een kunststof gietvloer uit te kiezen. Dit is voor u een goede keuze, zeker wanneer u gebruik gaat maken van onze dienstverlening. Bij ons staat het hoge service gehalte centraal en er wordt alleen gewerkt met echte A kwaliteit maar dan tegen stuntprijzen. Alle vakmensen met jarenlange ervaring komen bij ons binnen en ook zij weten alles over de kunststof gietvloeren. Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden? Dan is het belangrijk dat u hier de mogelijkheden op gaat vragen zodat wij u hierover kunnen informeren. U kunt ook altijd een offerte aanvragen zodat u kunt zien wat de kosten zijn van een kunststof gietvloer. De prijzen zullen u niet aan het denken zetten, deze zijn voor u namelijk doorslaggevend om het meteen te doen!

Wilt u als bedrijf of winkelier een gietvloer aanleggen? Wij bieden zeer aantrekkelijke kortingen op alle vloeren boven de 200 m2! Kortingen die kunnen oplopen van 10 tot 15% op de originele leveringsprijs.

Profiteer nu!

Neem contact met ons op

KANTOOR

Overtoom 477, 1054 LE Amsterdam

Email : info@goedkopegietvloer.nl

Telefoon : 020 - 846 36 94