• image1
  • image2
  • image3
  • image4

Kantoorvloeren

Er zijn volop mogelijkheden als het gaat over kantoorvloeren, maar welke vloeren gaan nu echt langere tijd mee en zijn netjes te houden? Dan praten we over de gietvloeren. Deze vloeren zijn slijtvast, onderhoudsarm en beschikbaar in veel verschillende kleuren. U heeft bij goedkope gietvloeren de keuze uit meer dan 3000 kleuren en kleurcombinaties. Deze vloeren zijn erg duurzaam en sterk, ze gaan langere tijd mee en u heeft hier een garantie van maar liefst vijf jaar, dit zouden voor u al redenen genoeg kunnen zijn om voor de gietvloeren te kiezen als kantoorvloeren.

Vochtbestendige kantoorvloeren

Als er bij u op kantoor veel koffie gedronken wordt dan kan er altijd eens wat koffie, melk, water over de grond gaan. Gelukkig zijn de gietvloeren vochtbestendig. De kans dat u uitglijdt wanneer er iets op de vloer is gevallen is klein, de vloer wordt dan namelijk stroef wanneer u er bijvoorbeeld kwarts aan toe heeft gevoegd bij het plaatsen van de vloer. U hoeft niet bang te zijn dat u spijt krijgt van deze gietvloer als kantoorvloer, u ervaart er alleen maar voordelen van!

Koop hier uw kantoorvloeren

U kunt nu bij ons de keuze maken om voor de gietvloeren te kiezen. Dan weet u zeker dat u A kwaliteit krijgt voor een bodemprijs. U heeft hier de hoogste garanties en wij zorgen er voor dat er alleen vakmensen naar u toe komen met jarenlange ervaring. Zij kunnen al uw vragen beantwoorden over de kantoorvloeren. Het grote voordeel van onze gietvloeren is dat deze volledig biologisch zijn en bestaan uit natuurlijke grondstoffen. Bent u ook benieuwd wat de mooie kantoorvloeren u gaan kosten? Vraagt u hier dan nu vrijblijvend een offerte aan zodat u de mogelijkheden kunt vergelijken met andere aanbieders. Gietvlieren vindt u hier al voor prijzen vanaf 45 euro per m2.

Wilt u als bedrijf of winkelier een gietvloer aanleggen? Wij bieden zeer aantrekkelijke kortingen op alle vloeren boven de 200 m2! Kortingen die kunnen oplopen van 10 tot 15% op de originele leveringsprijs.

Profiteer nu!

Neem contact met ons op

KANTOOR

Overtoom 477, 1054 LE Amsterdam

Email : info@goedkopegietvloer.nl

Telefoon : 020 - 846 36 94