• image1
  • image2
  • image3
  • image4

Grindvloer

Als u voor een grindvloer kiest, dan kiest u voor een vloer met veel mogelijkheden. Deze vloer kan in iedere kamer worden gelegd, dit komt omdat het een gladde en naadloze structuur heeft. Veel mensen willen het interieur graag combineren met een mooie vloer en meubels, de grindvloer is dan een uitstekende keuze.

De eigenschappen van de grindvloer

U heeft bij een grindvloer de mogelijkheid om verschillende kleuren te gebruiken. Hierdoor kan de vloer de uitstraling krijgen die u wenst dat hij krijgt. U heeft hier twee mogelijkheden, namelijk een grove of een fijne korrel. De ideale ondergrond voor uw gietvloer is een grindvloer. Het grote voordeel hiervan is dat de grindvloer onderhoudsarm is en daarnaast ook geluiddempend. Het kan zijn dat u op dit moment een grindvloer heeft, maar dat u liever een gietvloer heeft, dan kunt u de gietvloer hier overheen laten leggen. Maar wanneer u aan het overwegen bent om een nieuwe vloer aan te schaffen, dan zou ook een grindvloer natuurlijk bij de mogelijkheden kunnen horen omdat u de voordelen ervan nu kent, onderhoudsarm en geluiddempend.

De grindvloer biedt u mogelijkheden

Als u nog niet precies weet welke vloer u moet kiezen, dan kunt u overwegen een grindvloer te nemen. Deze is namelijk net als een gietvloer onderhoudsarm en deze vloer is ook geluiddempend. Dit kan voor u een groot voordeel zijn. Het is verstandig dat u de voordelen van de gietvloer en die van de grindvloer eens tegen elkaar af gaat wegen en dan een keuze gaat maken. Aan de hand daarvan kunt u een keuze maken welke vloer het beste bij uw interieur past. Gaat u verhuizen en gaat u een nieuw huis bouwen? Dan kunt u het interieur aanpassen op de vloer, dan is het nog belangrijker dat u een goede keuze maakt wat betreft de vloer.

Wilt u als bedrijf of winkelier een gietvloer aanleggen? Wij bieden zeer aantrekkelijke kortingen op alle vloeren boven de 200 m2! Kortingen die kunnen oplopen van 10 tot 15% op de originele leveringsprijs.

Profiteer nu!

Neem contact met ons op

KANTOOR

Overtoom 477, 1054 LE Amsterdam

Email : info@goedkopegietvloer.nl

Telefoon : 020 - 846 36 94