• image1
  • image2
  • image3
  • image4

Goedkope gietvloer

Bent u op zoek naar een goedkope gietvloer? Grijpt u dan nu uw kans want hier vindt u zeer goedkope gietvloeren. Het is belangrijk dat u weet waar dat deze gietvloeren geplaatst kunnen worden. Ze zijn namelijk zeer geschikte voor een woning, een kantoor, een bedrijfsruimte of een winkel. Eigenlijk zou dus gezegd kunnen worden dat deze vloeren overal geschikt voor zijn. Dit is dan ook zo, een ander voordeel is dat deze goedkope gietvloer volledig biologisch is en daarnaast ook nog eens alleen maar natuurlijke grondstoffen bevat. Dit zorgt er voor dat mensen met een allergie geen last hebben wanneer zij zich in een ruimte bevinden met een goedkope gietvloer.

Een mooie goedkope gietvloer

Een goedkope gietvloer is niet alleen mooi, het is ook de trend van dit moment. Veel mensen en bedrijven maken de keuze om over te stappen naar deze mooie vloeren, niet alleen vanwege de lage prijzen, maar ook vanwege de kleurenmogelijkheden. Er is namelijk keuze uit meer dan 3000 kleuren en kleurcombinaties. Ziet u dat ook al zitten om nu uw eigen vloer uit te kiezen met extra veel voordelen? Kiest u dan vandaag nog voor een gietvloer zodat u goede kwaliteit heeft voor een lage prijs.

De prijzen van de gietvloer

De goedkope gietvloer is echt goedkoop. U kunt deze al aankopen voor een prijs vanaf 45 euro per m2. Dan heeft u ook nog eens vijf jaar garantie. Deze kleurechte PU gietvloer waar het nu over gaat is meer dan de moeite waard. Daar gaat u zeker snel alle voordelen van inzien. U kunt hier nu een offerte aanvragen en de mogelijkheden bekijken, dan kunt u een kleur uitkiezen en weet u precies wat de kosten zijn voor u wanneer u een goedkope gietvloer uit gaat kiezen. Wacht daarom niet langer, maar maak vandaag nog uw keuze.

Wilt u als bedrijf of winkelier een gietvloer aanleggen? Wij bieden zeer aantrekkelijke kortingen op alle vloeren boven de 200 m2! Kortingen die kunnen oplopen van 10 tot 15% op de originele leveringsprijs.

Profiteer nu!

Neem contact met ons op

KANTOOR

Overtoom 477, 1054 LE Amsterdam

Email : info@goedkopegietvloer.nl

Telefoon : 020 - 846 36 94