• image1
  • image2
  • image3
  • image4

Gietvloer

De gietvloer is een echte trend op dit moment. Wilt u ook graag meegaan met deze trend? Dan wordt het tijd dat u nu gaat kijken naar de voordelen van de gietvloeren. Op deze manier wordt u misschien ook wel overgehaald om een mooie gietvloer te kiezen. Het grote voordeel is dat deze gietvloer een strakke en moderne uitstraling geeft aan uw interieur, of dat het nu uw woning is of een bedrijfsruimte, voor een gietvloer kan altijd gekozen worden!

De voordelen van de gietvloer

We hebben voor u de voordelen van de gietvloer op een rijtje gezet. Er is zojuist al aangegeven dat de gietvloer op verschillende plaatsen geplaatst kan worden, zoals in de woonkamer of als bedrijfsvloer. Daarnaast is de gietvloer beschikbaar in alle mogelijke kleuren die u zich maar wensen kunt. Er zijn ook verschillende afwerkingen mogelijk en hierbij kunt u denken aan glanzend of bijvoorbeeld aan ultra mat. Een gietvloer is eenvoudig aan te brengen, ook over een bestaande vloer heen.

Mogelijkheden met de gietvloer

Zijn er binnen uw gezinnen mensen met een allergie? Dan is de gietvloer de oplossing. Deze vloer is daarnaast ook onderhoudsvriendelijk en het kan u veel tijd besparen wanneer u nu bijvoorbeeld vloerbedekking heeft liggen. Denkt u daarom eens goed na over de keuze van uw vloer. Met een gietvloer is er zoveel mogelijk, diverse kleuren, verschillende afwerkingen en noemt u het allemaal maar op. Is dat voor u voldoende reden om er nu voor te zorgen dat u ook een gietvloer gaat kiezen? Kijkt u dan maar eens om u heen, deze trend zet zich voort en al veel huishoudens enbedrijven hebben de keuze gemaakt voor deze prachtige vloer. U kunt hier nu een gietvloer op maat bestellen die voldoet aan al uw wensen, vraagt u daarom nu een offerte aan zodat u de prijsmogelijkheden kent.
 

Wilt u als bedrijf of winkelier een gietvloer aanleggen? Wij bieden zeer aantrekkelijke kortingen op alle vloeren boven de 200 m2! Kortingen die kunnen oplopen van 10 tot 15% op de originele leveringsprijs.

Profiteer nu!

Neem contact met ons op

KANTOOR

Overtoom 477, 1054 LE Amsterdam

Email : info@goedkopegietvloer.nl

Telefoon : 020 - 846 36 94