• image1
  • image2
  • image3
  • image4

Garagevloer

Als u op zoek bent naar een geschikte garagevloer dan is de gietvloer een zeer goede keuze. U vraagt zich natuurlijk af waarom, iedereen kan u namelijk wel zeggen dat alle vloeren geschikt zijn voor een garage maar zo werkt het bij ons niet. Wij vertellen u graag waarom een gietvloer geschikt is als garagevloer. In de garage bent u vaak aan het klussen, u werkt misschien wel met chemicaliën en dit kan natuurlijk ook op de vloer terecht komen. Het grote voordeel als u kiest voor een gietvloer in de garage is, dat het geen kwaad kan wanneer er chemicaliën op de vloer terecht komen, deze vloeren kunnen er tegen en zijn daarnaast ook brandveilig.

Welke garagevloer kiest u?

Als u de garage graag netjes in wilt richten dan hoort een goede vloerkeuze hier natuurlijk ook bij. U wilt een vloer hebben welke vochtbestendig is omdat u in de garage vaak ook met water te maken heeft en u bent hier wellicht veel aan het klussen en daarom moet de vloer ook tegen een stootje kunnen. Dan maakt u een goede keuze wanneer u een gietvloer uit gaat kiezen. Deze is brandveilig en daarnaast ook erg sterk en slijtvast.

Een garagevloer op maat

U kunt hier nu een garagevloer op maat bestellen. U kunt een keuze maken uit meer dan 3000 kleuren en kleurcombinaties en dat zorgt er voor dat u zeker een geschikte keuze kunt maken. Er is voor ieder wat wils en dankzij de voordelen van de gietvloer als garagevloer weet u zeker dat u voor goede kwaliteit gaat. De prijzen van de vloeren zijn er al vanaf 45 euro per m2. Dit is dus een zeer scherpe prijs en dat komt omdat wij niet werken met dure showrooms, wij gunnen u een prachtige garagevloer voor een lage prijs!

Wilt u als bedrijf of winkelier een gietvloer aanleggen? Wij bieden zeer aantrekkelijke kortingen op alle vloeren boven de 200 m2! Kortingen die kunnen oplopen van 10 tot 15% op de originele leveringsprijs.

Profiteer nu!

Neem contact met ons op

KANTOOR

Overtoom 477, 1054 LE Amsterdam

Email : info@goedkopegietvloer.nl

Telefoon : 020 - 846 36 94