• image1
  • image2
  • image3
  • image4

Epoxy vloeren

Kent u de epoxy vloeren? Deze vloer gaat ook verder onder de naam ep-gietvloer. Het grote voordeel is dat deze vloer vloeistofdicht is. Dit betekent voor u dat deze vloer bestand is tegen agressieve stoffen. In de garage kunt u dus eenvoudig kiezen voor een epoxy vloeren, wanneer u daar gebruik moet maken van chemicaliën en er valt per ongeluk iets op de vloer dan hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Daarnaast oogt deze vloer bijzonder strak. Als u houdt van duurzaamheid en de trend van dit moment, dan is de epoxy vloer een zeer geschikte keuze. Slijtvastheid kan ook een belangrijke keuze voor u zijn, als de vloer vaak gebruik wordt wilt u natuurlijk dat de vloer er toch netjes uit blijft zien. Daar hoeft u zich bij de epoxy vloeren geen zorgen over te maken want deze blijven er als nieuw uit zien.

De epoxy vloeren in de bedrijfsruimte

Steeds vaker worden de epoxy vloeren gekozen in de bedrijfsruimte. Dit komt mede omdat het zo mooi oogt. Mensen willen de klanten graag netjes ontvangen en wanneer er vaak in en uit wordt gelopen zoals bij de tandarts of bij de huisarts dan kan deze vloer een goede oplossing zijn. Het blijft namelijk netjes en u kunt hem eenvoudig schoonhouden.

Offerte aanvraag van de epoxy vloeren

Heeft u door het lezen van deze informatie ook interesse in de epoxy vloeren? Dan wordt het tijd dat u nu een offerte aan gaat vragen. Bij ons is het aanvragen van een offerte vrijblijvend en daar kunt u nu gerust gebruik van maken. U kunt nu de mogelijkheden opvragen en wij adviseren u ook graag wanneer u er zelf niet uit komt. Laat het ons daarom snel weten wat uw wensen zijn en wij kijken graag met u mee naar demogelijkheden van de epoxy vloeren.

Wilt u als bedrijf of winkelier een gietvloer aanleggen? Wij bieden zeer aantrekkelijke kortingen op alle vloeren boven de 200 m2! Kortingen die kunnen oplopen van 10 tot 15% op de originele leveringsprijs.

Profiteer nu!

Neem contact met ons op

KANTOOR

Overtoom 477, 1054 LE Amsterdam

Email : info@goedkopegietvloer.nl

Telefoon : 020 - 846 36 94