• image1
  • image2
  • image3
  • image4

Epoxy vloer

Bent u al bekend met de epoxy vloer? Deze vloer wordt ook wel ep-gietvloer genoemd. Deze vloer heeft een groot aantal voordelen, deze vloeren zijn namelijk vloeistofdicht en ook bestand tegen agressieve stoffen. Dit is ideaal wanneer u kleine kinderen heeft, er kan altijd iets om vallen en het is prettig wanneer u het weer gemakkelijk kunt verwijderen, schoonmaken, zodat de vloer er niets onder te lijden heeft. Deze epoxy gietvloer is daarom de beste oplossing voor een gezin met kinderen en met huisdieren, voor een huis waarin geleefd mag worden.

Epoxy vloer oogt strak!

De epoxy vloer is erg duurzaam. Ook is hij slijtvast en dit is de reden dat deze vloer zeer geschikt is voor intensieve belasting. Deze vloer wordt dan ook vaak in woonkamers neergelegd waar veel mensen lopen, maar ook wanneer u een eigen bedrijf heeft kan deze epoxy vloer een goede keuze zijn. Als u een bedrijfsruimte nog in moet richten dan kunt u overwegen om deze mooi epoxy vloer te nemen, daar krijgt u zeker geen spijt van. Steeds meer bedrijven kiezen een vloer van goede kwaliteit, deze vloer hoort daar zeker bij. Maakt u daar daarom nu gebruik van.

Epoxy vloer met de eigenschappen van een gietvloer

De epoxy vloer heeft echt alle eigenschappen die een gietvloer ook heeft. U kunt hierdoor genieten van de slijtvastheid en deze vloer kan in alle ruimtes worden gelegd. Dit is voor u ideaal, zo kunt u namelijk genieten van deze vloer bij u thuis maar ook in uw bedrijfsruimte wanneer u een eigen bedrijf runt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de epoxy vloer bij uw interieur? Dan wordt het tijd dat u nu een offerte aanvraagt om de mogelijkheden te bekijken en dan kunt u aan de hand van de offerte snel een keuze maken of dat deze vloer ook echt bij u past.

Wilt u als bedrijf of winkelier een gietvloer aanleggen? Wij bieden zeer aantrekkelijke kortingen op alle vloeren boven de 200 m2! Kortingen die kunnen oplopen van 10 tot 15% op de originele leveringsprijs.

Profiteer nu!

Neem contact met ons op

KANTOOR

Overtoom 477, 1054 LE Amsterdam

Email : info@goedkopegietvloer.nl

Telefoon : 020 - 846 36 94