• image1
  • image2
  • image3
  • image4

Coatingvloeren

Er zijn volop mogelijkheden met de coatingvloeren. Deze kunt u één voor één overnemen van de gietvloeren. Het enige verschil is dat de coatingvloeren prijstechnisch net wat aantrekkelijker zijn dan de gietvloeren. Maar mocht u nu twijfelen wat u moet doen, dan moet u maar eens offertes aanvragen bij coatingvloeren experts en dus ook bij ons over de gietvloeren. U ziet dat onze vloeren zeer scherp geprijsd zijn en dat u bij ons voor een zeer scherp tarief van 45 euro per m2 een mooie vloer kunt kiezen, waarbij u ook nog eens de keuze heeft uit meer dan 3000 kleuren en kleurcombinaties. Het gaat er om dat u gaat ontdekken wat uw voordelen zijn wanneer u voor deze vloeren gaat kiezen.

Coatingvloeren of gietvloeren?

Welke keuze u ook gaat maken, de voordelen zijn veelal dezelfde. Beide vloersoorten zijn slijtvast, kunnen tegen chemicaliën en zijn onderhoudsvriendelijk. Ze zijn ook eenvoudig toe te passen op verschillende ondergronden, maar het enige obstakel voor u zou de prijs kunnen zijn. Daar zit hem dan ook het enige verschil in. De coatingvloeren zijn iets goedkoper dan de gietvloeren, maar dat verschil merkt u bij ons niet.

Offerte aanvragen van uw droomvloer

U kunt nu een offerte aanvragen van uw droomvloer. Deze offertes kunt u vergelijken met die van andere coatingvloeren en gietvloeren experts, dan kunt u zien dat wij echt goedkoop zijn. Voor een bedrag vanaf 45 euro per m2 kunt u hier een vloer uit komen kiezen en zorgen wij er voor dat u vijf jaar garantie krijgt. Het hoge service gehalte staat bij ons centraal dus wij adviseren u graag waarom dat u moet kiezen voor de goedkope gietvloeren die u hier worden aangeboden. Mocht u nog ergens anders vragen over hebben, laat het ons dan weten zodat wij u kunnen helpen om eenvoudiger de juiste keuze te kunnen maken wat betreft de vloeren.

Wilt u als bedrijf of winkelier een gietvloer aanleggen? Wij bieden zeer aantrekkelijke kortingen op alle vloeren boven de 200 m2! Kortingen die kunnen oplopen van 10 tot 15% op de originele leveringsprijs.

Profiteer nu!

Neem contact met ons op

KANTOOR

Overtoom 477, 1054 LE Amsterdam

Email : info@goedkopegietvloer.nl

Telefoon : 020 - 846 36 94