• image1
  • image2
  • image3
  • image4

Coatingvloer

Kent u de laatste trends op het gebied van vloeren? Het is een goed idee om u dan eens te verdiepen in de coatingvloer. Deze vloer zorgt voor een zeer moderne uitstraling. Deze vloeren worden veel gebruikt als designvloer bij bijvoorbeeld winkels, bedrijfsruimtes en winkels. Deze vloeren kunt u zeer goed vergelijken met gietvloeren. Het grote voordeel is namelijk het onderhoudsgemak. Ook worden deze coatingvloeren naadloos afgewerkt. Dit is bij de gietvloer ook het geval. Er is echter een verschil met een gietvloer en dat is de dikte. De coatingvloer is vaak niet dikker dan één mm. Dit kunt u terug zien in de unieke look, dat houdt in dat de structuur van deondergrond zichtbaar kan blijven. Ook het prijskaartje is voor u een opvallend item. Als u een gietvloer te duur vindt dan wordt er vaak voor een coatingvloer gekozen.

Kiest u voor een coatingvloer op maat?

Het is mogelijk dat u nu voor een coatingvloer op maat gaat kiezen, maar u kunt ook een gietvloer kiezen. Deze gietvloeren geven u namelijk net wat meer mogelijkheden en het oogt toch weer wat mooier. Het is belangrijk dat u de verschillen met de coatingvloer goed kunt onderscheiden, maar qua prijs maakt het bij ons niets uit. We leveren namelijk goedkope gietvloeren voor een zeer scherpe prijs en met goede kwaliteit, plus vijf jaar garantie.

De voordelen van de coatingvloer

De coatingvloer heeft veel dezelfde voordelen als de gietvloeren. Ze zijn eenvoudig in het onderhoud, ze zijn ook sterk en slijtvast. Daarnaast kunnen ze tegen een chemische belasting en zijn de naadloos. Ook zijn deze coatingvloeren voor ieder systeem geschikt en qua prijzen zijn ze zeer aantrekkelijk, dit geldt ook voor de gietvloeren omdat we geen gebruik maken van dure showrooms. Al vanaf 45 euro per m2 heeft u hier een prachtige gietvloer!

Wilt u als bedrijf of winkelier een gietvloer aanleggen? Wij bieden zeer aantrekkelijke kortingen op alle vloeren boven de 200 m2! Kortingen die kunnen oplopen van 10 tot 15% op de originele leveringsprijs.

Profiteer nu!

Neem contact met ons op

KANTOOR

Overtoom 477, 1054 LE Amsterdam

Email : info@goedkopegietvloer.nl

Telefoon : 020 - 846 36 94