• image1
  • image2
  • image3
  • image4

Steeds vaker horen we het, mensen vragen zich af welke bedrijfsvloeren zij moeten kiezen voor hun bedrijf. Eigenlijk is hier maar één oplossing voor en dat is de gietvloer. Deze heeft zoveel voordelen dat er voor uw bedrijf maar één oplossing de beste is. Het is goed dat u over een grote investering na gaat denken, maar als u de prijzen weet van onze vloeren, dan valt de “grote” investering u ontzettend mee!

Voordelen van de gietvloeren als bedrijfsvloeren

De bedrijfsvloeren moeten tegen een stootje kunnen, een lange levensduur is vaak ook belangrijk en als ze slijtvast zijn dan is dat alleen maar in uw voordeel. Wanneer dit u aanspreekt dan kunt u het beste één van de gietvloeren uit gaan kiezen. Het eerste voordeel dat u heeft is dat u kunt kiezen uit meer dan 3000 kleuren en kleurcombinaties, dus heeft u de kleur van het interieur al in uw hoofd, dan kunt u hier een passende gietvloer bij kiezen. Daarnaast zijn de vloeren strak en naadloos, eenvoudig schoon te houden en ook nog eens brandveilig. Moet er op de gietvloer gewerkt worden met chemicaliën? Ook dat is geen probleem.

Bestel nu uw bedrijfsvloeren

Als u een nieuwe bedrijfsvloer nodig heeft dan wilt u natuurlijk goede kwaliteit. U bent bij ons aan het juiste adres, wij leveren namelijk A kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Vanaf 45 euro per m2 heeft u hier al een gietvloer en hierbij krijgt u ook vijf jaar garantie. Vindt u het ook de moeite waard en wilt u graag weten hoeveel het gaat kosten voor uw bedrijf om deze vloeren te laten leggen? Dan kunt u hier een offerte aanvragen en worden alle mogelijkheden aan u voorgelegd. Hierdoor ontdekt u waarom wij scherpe prijzen hebben, wij hebben namelijk geen dure showrooms en daarom krijgt u nu de beste kwaliteit voor een lage prijs!
 

Wilt u als bedrijf of winkelier een gietvloer aanleggen? Wij bieden zeer aantrekkelijke kortingen op alle vloeren boven de 200 m2! Kortingen die kunnen oplopen van 10 tot 15% op de originele leveringsprijs.

Profiteer nu!

Neem contact met ons op

KANTOOR

Overtoom 477, 1054 LE Amsterdam

Email : info@goedkopegietvloer.nl

Telefoon : 020 - 846 36 94