• image1
  • image2
  • image3
  • image4

Bedrijfsvloer

Als u een eigen bedrijf heeft, dan is de inrichting van het pand een belangrijke opgave. Misschien staat u er nog niet zo bij stil maar de keuze van de vloer is van groot belang. Welke vloer gaat u kiezen? Valt de vloer in de smaak bij de klanten? Is de vloer eenvoudig schoon te houden? Als u aan uw klanten denkt, dan kiest u een vloer die anti allergie opwekkend is en eenvoudig schoon te houden is. U komt dan uit bij een gietvloer als bedrijfsvloer. Het grote voordeel van een gietvloer is dat deze weinig onderhoud nodig heeft en dat u deze eenvoudig schoon kunt houden. Als u een bedrijf heeft waar continu mensen in en uit lopen dan is het wel prettig dat de vloer snel schoon gemaakt kan worden. Ook wanneer een bedrijfsvloer vochtafstotend is, zal dat voor u de voorkeur hebben. Ook dan komt u weer uit bij de gietvloer.

Waarom een gietvloer als bedrijfsvloer?

De gietvloer is van duurzaam materiaal gemaakt en daardoor slijtvast en de vloer heeft een lange levensduur. Het is dus een goede bedrijfsinvestering als u voor een goede vloer gaat kiezen. Als u bij ons een vloer gaat kiezen dan heeft u zeker een goede bedrijfsvloer want u krijgt hier vijf jaar garantie en de prijzen van onze vloeren zijn er al vanaf 45 euro per m2. Dit is natuurlijk een scherpe prijs, maar dat komt omdat wij geen dure showrooms hebben maar liever goedkoper zijn voor u.

De beste bedrijfsvloer kiest u hier

U bent hier aan het goede adres voor een mooie bedrijfsvloer. Wij leveren alleen maar A kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Heeft u daar ook interesse in? Vraagt u hier dan vrijblijvend een offerte aan en wij geven u alle mogelijkheden op een rijtje. Dan kunt u een keuze maken en hopen wij binnenkort bij u de gietvloer te mogen plaatsen.

Wilt u als bedrijf of winkelier een gietvloer aanleggen? Wij bieden zeer aantrekkelijke kortingen op alle vloeren boven de 200 m2! Kortingen die kunnen oplopen van 10 tot 15% op de originele leveringsprijs.

Profiteer nu!

Neem contact met ons op

KANTOOR

Overtoom 477, 1054 LE Amsterdam

Email : info@goedkopegietvloer.nl

Telefoon : 020 - 846 36 94